Kysymyksiä ja vastauksia

Ohjelmaa voidaan käyttää monenlaisten varausten hallintaan

Esimerkiksi saunan/saunojen varausten hallintaan, pesutupien, autonpesupaikkojen, kerhohuoneiden jne… Määritä sinä tarve!

Kaikki ohjelman tiedot tallentuvat turvallisesti suomalaiselle palvelimelle

Kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi mihinkään tietoihin, ei tarkoituksellisesti eikä vahingossa. Emme välitä asiakkaistamme mitään tietoa eteenpäin emmekä myy yhteystietoja. Jos olet tyytyväinen käyttäjä, voit halutessasi antaa palautetta joka näkyy kanavillamme, nimettömänä tai nimen kanssa.

Käyttäjät eivät pääse näkemään toistensa tietoja

Lähtökohtaisesti edes varaajan nimi ei näy muille käyttäjille. Tämä voidaan valita myös näkyväksi tiedoksi  jos tahdotaan.

Tarvitseeko ohjelman käyttäjäksi rekisteröityä?

Kyllä tarvitsee. Ohjelman käyttöönottopäätös tehdään taloyhtiön hallituksessa, yhtiökokouksessa, isännöitsijän toimesta tai huoltoyhtiössä. Ohjelman hallinnointi tulee isännöitsijälle tai huoltoyhtiölle (tai talonmiehelle tai vaikka hallituksen puheenjohtajalle, riippuen taloyhtiöstä) ja tämä hallinnoitsija luo käyttäjätilit ja toimittaa eteenpäin käyttäjätunnukset ja salasanat käyttäjille.

Mitä jos salasana unohtuu?

Ohjelman taloyhtiökohtainen hallitsija voi luoda uuden salasanan hävinneen tilalle.

Voivatko vuorot olla vakiovuoroja?

Voivat. Taloyhtiökohtainen hallinnointi mahdollistaa vakiovuorojen jakamisen sovittuina ajankohtina. Voitte myös sopia, että vakiovuorot säilyvät vuodesta toiseen samoina kunnes ne nimenomaisesti päätetään.

Voiko saunavuoroihin lisätä myös lenkkisaunoja tms. avoimia vuoroja?

Taloyhtiö- tai saunakohtaisesti voidaan määritellä vuoroja jotka eivät ole varattavissa, kuten juuri lenkkisaunat.

Varaukset voidaan tehdä koska vain

Verkkosivupohjainen järjestelmä mahdollistaa varauksen tekemisen koska vaan, vaikka työmatkalla bussissa tai lääkärin odotushuoneessa. Ainoa vaatimus on että vapaita vuoroja löytyy!

Järjestelmästä voidaan helposti listata tiedot esim. saunan lämmitykseen

Kun saunakohtaisesti on määritelty, miten paljon aiemmin varaus tulee tehdä, saadaan saunan lämmittäjälle tämän ajan puitteissa ajantaisaiset tiedot saunan lämmitysaikataulusta. Järjestelmään voidaan myös määrittää, että sauna lämmitetään joka tapauksessa, oli vuoroja varattu tai ei, ja tietty määrä, jota enemmän varauksia pitää tulla jotta sauna lämmitetään.

Varauksista voidaan muodostaa laskutusmateriaali käyttäjä- (varaus)kohtaisesti

Kuukausikohtaisesti, tai mikä yhtiössä laskutuskausi onkaan, voidaan tulostaa laskutusta varten listaukset, joista selviää laskutettavat määrät

Voivatko varattavat ajat olla eri pituisia?

Hallinnassa pystytään määrittämään minkä pituisia aikoja voidaan varata. Voidaan myös määritellä esimerikiksi jos pukuhuoneita, pesuhuoneita, tai vaikka kuivaushuoneita on eri määrä ja niiden käyttö on mahdollista perättäisin vuoroin.